Termeni și Condiții

GENERALE

Vizitatorii site-ului serpedia.ro pot vizualiza fotografiile și textele, dar acestea nu pot fi utilizate în afara site-ului, în urma acțiunii de descărcare sau copiere manuală și/sau automată (scraping) a acestora, fără acordul nostru în prealabil.

serpedia.ro:

  • își rezervă dreptul de a elimina, modifica sau suplimenta conținutul acestui site în orice moment, din orice motiv, fără a fi necesar să anunțe nicio persoană.
  • nu își asumă nicio răspundere pentru daunele rezultate din utilizarea acestui site sau din utilizarea informațiilor furnizate pe acest site.
DREPTURI DE AUTOR

Pentru activități comerciale și orice altă utilizare a fotografiilor și informațiilor de pe acest site, trebuie să contactați serpedia.ro prin secțiunea de contact; serpedia.ro păstrează originalul digital și / sau analogic.

Fotografiile și textele de pe serpedia.ro sunt proprietatea exclusivă a lui Marius Iancu, care este și rămâne proprietarul intelectual al tuturor fotografiilor și textelor realizate, proiectate, concepute etc. și oferite pe acest site.